KVINFOs bibliotek stiller en række digitale tilbud til vores brugere.

Tidsskrifter

KVINFO abonnerer på over 50 aktuelle forskningstidsskrifter om kvinde-, mande- og kønsforskning. Der er elektronisk adgang til de fleste af tidsskrifterne fra KVINFOs bibliotek, men vi abonnerer også stadig på tidsskrifterne i trykt form. Alle tidsskrifter kan hjemlånes.

Ekspertdatabaser

Via vores hjemmeside har du adgang til en række ekspertdatabaser med kvindelige profiler inden for alle samfundets vidensområder samt eksperter i mellemøstforhold.

Ligestillingens historie

KVINFOs hjemmeside har igennem mange år haft fokus på den historiske vinkel på et mere  ligestillet samfund. Du har adgang til digitaliseret kildemateriale, historiske milepæle, centrale statistikker, biografier på betydningsfulde danske kvinder, og fortællinger om stemmeret, rødstrømpebevægelsen m.m.

Aktuelle artikler og nyheder

I KVINFOs online webmagasin bringer vi hele tiden nye artikler med fokus på køn, forskning, kultur og debat, og i vores daglige nyhedsformidling har vi fokus på de aktuelle dagsordener inden for køn og ligestilling.

Litteraturhistorie

I samarbejde med svenske Kvinnsam driver KVINFO onlineværket Nordisk Kvindelitteraturhistorie, hvor du du både får temperaturen på de seneste strømninger i nordisk kvindelitteratur, og samtidig kan du fordybe dig i mere end 1000 års kvindelitteraturhistorie fra Sverige, Norge, Danmark, Finland, Færøerne, Island, Grønland og Åland. Alt sammen skrevet af Nordens førende litterater.  

Rettighedsoversigt

Som en del af KVINFOs arbejde i Mellemøsten og Nordafrika har vi udarbejdet en landeoversigt, hvor du kan finde oplysninger om kvinder og uddannelse, kvinders stilling i lovgivningen, kvinders deltagelse på arbejdsmarkedet og meget andet relevant information.

Video og sociale medier

Du kan finde os på: