• Dato: 8. marts 2017
  • Tid: 19.00 - 22.00
  • Sted: VEGA

 

 

**PÅ PLAKATEN: DITTE & LOUISE, KATINKA, SHERIN KHANKAN, KARINA WILLUMSEN, MENDOZA M.FL...**

 

For tredje år i træk fejrer KVINFO Kvindernes Internationale Kampdag med et brag af en fest i VEGA. En stor del af aftenens fantastiske program er allerede på plads, og der er masser at glæde sig til.

Ditte Hansen & Louise Mieritz kommer (med 5 velfortjente Robert-nomineringer i bagagen!) og giver os en feministisk opsang.

Kvindelige musikere - og manglen på samme - er noget der flittigt debatteres. Vi er så heldige, at KATINKA har sagt ja til at spille for os alle, og det bliver ikke mindre godt, af at hun lige har modtaget årets Steppeulv som Årets Håb - har sagt ja.

Mendoza er en anden ener i dansk musik, der virkelig kan tænde op under festen. Og bag de dansable rytmer gemmer, der sig nogle kradse og tankevækkende tekster.

De to knivskarpe sociologer Christoph Ellersgaard og Anton Grau Larsen har tidligere trukket fulde huse til deres arrangementer om Danmarks magtelite. I anledning af kampdagen kaster de et skarpt - og vigtigt! - blik på magt og køn.

Det er også - omend på en helt anden måde - Sherin Khankans ærinde. Både som debattør, som medinitiativtager til Exitcirklen, et netværk for kvinder udsat for psykisk vold og social kontrol, og ikke mindst som kvindelig imam og hovedkraften bag Danmarks første kvindemoske, Mariam-moskéen, har hun udfordret både religiøse mørkemænd og nationalistiske ditto.

Og så er det selvfølgeligt uundgåeligt at vi igen inviterer musiker og satiriker Karina Willumsen - aka Kvinden Uden Ære og Moral. Først lagde hun det feministiske miljø ned, og siden en god del af resten af Danmark. Ikke mindst kærlighedssangene til Joachim B. Olsen og Ole Birk Olesen er gået rent hjem. 

Værten, der skal holde sammen på alle trådene, er knivskarpe Sandie Westh. Udover at vende plader i DRs P7 Mix, styrer hun Twitter med stor humor og masser af selvironi. Senest har Sandie Westh også engageret sig personligt og modigt i debatten om mediernes måde at omtale partnerdrab. Med det resultat, at DR rent faktisk har ændret sin praksis.

Efterfesten afholdes endnu engang i Ideal Bar, og denne gang er det Lucia Odoom, der står for musikken.

Og programmet er langt fra færdigt, så hold øje med KVINFOs facebookside, hvor vi løbende melder ud.

Dørene åbner kl. 18.

Vi glæder os til at se jer!

Aftenen er støttet med bidrag fra DJØF, Dansk Magisterforening og oplysningsmidler fra Det Arabiske Initiativ.

Tilmelding

**BILLETSALGET ER I GANG**

Billetter via ticketmaster

Jo før, jo bedre, hvis du vil være sikker på at komme med – sidste år gik mange forgæves. 

Prisen er 150,- + gebyr.

OBS! Der er både ståpladser og unumererede siddepladser - så ingen skal være bange for, ikke at kunne hvile benene.

Kommende arrangementer Sted Dato
Wakeup Call med Miriam Michelsen København
7. jun
Tillmeld