• Dato: 3. maj 2017
  • Tid: 17.00 - 18.30
  • Sted: KVINFOs bibliotek, Christians Brygge 3, København K

Bliv klogere på Design Thinking og Mentors nye software.

Som en del af Mentornetværkets moderniseringsprojekt, indledte vi i starten året en brugerundersøgelse af vores mentorer og mentees oplevelser med programmet. På den baggrund indså vi, at der var et behov for et nyt software, der kunne gøre matchingprocessen hurtigere og lettere, og nogle nye metoder til at styrke forløbet.  

For at sikre at forløbet kommer godt i gang, skal der mellem mentor og mentee skabes en fælles forståelse for nogle af de udfordringer, der kan opstå. Det er også vigtigt, at mentor og mentee i fællesskab definerer både mål og eventuelle løsninger sammen.

Derfor har vi som de første i Danmark valgt at bruge Design Thinking til at kvalificere den fælles rejse, som et mentorforløb er. Vi bruger Design Thinking-metoder som er udviklet af den anerkendte d.school fra Stanford Universitet. Metoden er oprindelig udviklet til designere til at løse komplekse udfordringer ud fra en løsningsorienteret tankegang, frem for en problemorienteret.

Men metoden er også oplagt til KVINFOs Mentornetværk. For alle kan tænke som en designer, og forme den måde de skaber og former deres fremtid på!

I kurset bliver du introduceret til Mentornetværkets værdier og de nye tiltag. Du får en walkthrough i softwaren og du bliver introduceret til teknikker fra Design Thinking gennem en række øvelser.

Så kom til introduktion i Mentornetværket 2.0 og bliv klogere på vores nye software og Design Thinking!

Tilmelding

Kurset er åbent både for nuværende mentorer og mentees, der allerede har lavet en profil i det nye software, og for folk der er nysgerrige og interesserede i at vide mere og eventuelt vil være aktive i netværket. 

Der er kun plads til 20 deltagere pr. gang pga. de indlagte øvelser.

  • Tilmelding på Mentors bookingside (der er foreløbig sat fire kursusdage frem til årsskiftet - du kan vælge hvilken dag, der passer dig bedst på linket)

 

KVINFO's Mentornetværk 2.0

KVINFOs Mentornetværk er et tilbud, hvor helt almindelige danskere får mulighed for at blive frivillige mentorer for kvinder med anden etnisk baggrund end dansk. Mentornetværket er at initiativ, hvor du som mentor hjælper en mentee på vej til at blive en aktiv del af det danske samfund. Din opgave er at gøre det lettere for menteen at navigere i jobverdenen og den danske kultur.

 

Kommende arrangementer Sted Dato
Wakeup Call med Zeinab Mosawi København
22. maj
Tillmeld
Wakeup Call med Miriam Michelsen København
7. jun
Tillmeld