• Dato: 13. september 2017
  • Tid: 17.00 - 18.30
  • Sted: KVINFO, Christians Brygge 3

Bliv klogere på Design Thinking og Mentors nye matching-program!

For at sikre at mentorforløbet kommer godt i gang, skal der mellem mentor og mentee skabes en fælles forståelse for nogle af de udfordringer, der kan opstå. Det er også vigtigt, at mentor og mentee i fællesskab definerer både mål og eventuelle løsninger sammen.

Derfor har vi som de første i Danmark valgt at bruge Design Thinking til at kvalificere den fælles rejse, som et mentorforløb er. Vi bruger Design Thinking-metoder som er udviklet af den anerkendte d.school fra Stanford Universitet. Metoden er oprindelig udviklet til designere til at løse komplekse udfordringer ud fra en løsningsorienteret tankegang, frem for en problemorienteret.

Men metoden er også oplagt til mentorforløb. For alle kan tænke kreativt, og forme den måde de skaber og former deres fremtid på!

I kurset bliver du introduceret til Mentornetværkets værdier og de nye tiltag. Du får en walkthrough i matching-programmet og du bliver introduceret til teknikker fra Design Thinking gennem en række øvelser.
Så kom til introduktion i Mentornetværket og bliv klogere på metoder og tiltag der kan gøre dit mentorforløb endnu bedre!

Tilmelding

Kurset er åbent både for nuværende mentorer og mentees, der allerede har lavet en profil i det nye software, og for folk der er nysgerrige og interesserede i at vide mere og eventuelt vil være aktive i netværket.

Kurset er gratis, men tilmelding er nødvendig

Der er kun plads til 20 deltagere pr. gang pga. de indlagte øvelser.

 

KVINFO's Mentornetværk

KVINFOs Mentornetværk er et tilbud, hvor helt almindelige danskere får mulighed for at blive frivillige mentorer for kvinder med anden etnisk baggrund end dansk. Mentornetværket er at initiativ, hvor du som mentor hjælper en mentee på vej til at blive en aktiv del af det danske samfund. Din opgave er at gøre det lettere for mentees at navigere i jobverdenen og den danske kultur.