Lige siden den succesfulde launch af den nye online matching platform i maj 2016, har KVINFOs Mentornetværk bevæget sig hurtigt frem mod sin 2.0 udgave, med en række alternative arrangementer med det formål at støtte op omkring en-til-en forhold mellem mentors og mentees. Forleden weekend var betonhallerne på GAME Streetmekka vært for en anderledes sensommerfest.
Selvom den ukonventionelle kontekst og det aktive indhold til arrangementet kom som en overraskelse til nogle af gæsterne, blev konceptet omkring networking via street fodbold, street basket og Lego workshops mødt med stor entusiasme fra både mentees og mentors.

Fotos

Alle fotos er taget af Mayra Navarrete

Mayra er tidligere mentee på mentornetværket og professionel fotograf

Da fløjten gav lyd, smed gæsterne skoene, og den umiddelbare overraskelse blev til konkurrence og leg. Den uformelle atmosfære på GAME betød, at gæster, som normalt ikke føler sig godt tilpas med at tale dansk, fik muligheden for at teste deres færdigheder i et trygt rum. Sådan var det for mentee Maria D’Andrea: ”Det var også en god mulighed for at snakke dansk uden angst og med entusiasme.”
Gæster fra mindst 10 forskellige lande fik chancen for at hilse på hinanden og dele tanker og idéer om deres erfaringer med at leve og bo i Danmark.
 
Opbygning af nye forbindelser, klods efter klods.

”Da dagen startede, var vi fremmede. Inden den tredje runde, var vi blevet til et hold.” Chandrakanta Subedi, mentee. 
 

Nyt partnerskab med GAME

Arrangementet var så stor en succes, at KVINFOs Mentornetværk nu er i gang med at tale med GAME om et nyt partnerskab, hvor medlemmer af netværket kan få månedlig adgang til GAMEs faciliteter og få mulighed for at mødes i en kollektiv kontekst. GAME Streetmekka’s mål er at skabe varige sociale forandringer igennem gadeidræt. Organisationen blev kåret i NGO Advisors årlige rangering blandt top 200 NGOer i verden.

Hold øje med nye mentornetværksarrangementer

Mentornetværkskoordinatorer, Beatriz og Christian, vil gerne sige et stort tak til alle dem, der var med i lørdags, og vil gerne sende en åben invitation til fremtidige Mentornetværksarrangementer i løbet af efteråret. ”Vi er glade for at kunne arrangere et event i takt med det, vores medlemmer spørger efter og glæder os til at planlægge flere sjove og ukonventionelle arrangementer, som kan være med til at skabe flere forbindelser blandt mentors og mentees.”