NYE MÆND I DANMARK følger i 2008 op på sitet DEN USYNLIGE SUCCES, som denne gang fortæller mænd med flygtninge- indvandrerbaggrund og deres historie.

Materialet, der nu ligger i en pdf-form, stiller skarpt på den gode integrationshistorie. Her kan du læse en række mænds unikke og usædvanlige historier om deres liv i Danmark. I tekst, billeder og lyd ser og hører vi dem gribe de muligheder og tackle de udfordringer, som det moderne liv i Danmark byder op til. Vi kommer tæt på mænd, der tør sætte ord på følelser, på smertepunkter, på kærlighed og om at finde sin identitet og sin plads i livet.

Fortællingerne sætter også fokus på de nye ruter og livsformer, der skabes i mødet med det danske samfund og går på tværs af dominerende negative stereotyper om minoritetsmænd.

NYE MÆND I DANMARK giver et anderledes og mere nuanceret billede af, hvordan mænd med etnisk minoritetsbaggrund lever deres liv i Danmark og er dermed et vigtigt bidrag til den danske migrationshistorie og til tværkulturel kommunikatio

PDF

Lydarkivet

Her kan du høre korte uddrag af flere af deltagernes fortællinger. Alle er i mp3-format.

Finansiering

Nye Mænd i Danmark er finansieret af Ligestillingsministeriet, Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration, Undervisningsministeriets tips- og lottomidler, Oak Foundation samt Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond.