Vil du være med til at udvikle økonomistyringen i KVINFO, og har du lyst til at arbejde med controlling og fundraising? Så er du måske vores nye controller.

Vi tilbyder et afvekslende job med en bred kontaktflade på en attraktiv arbejdsplads med gode kolleger. Din primære opgave er controlling af nationale og internationale projektbevillinger.

Om KVINFO

KVINFO er Danmarks videnscenter for køn og ligestilling. Vi arbejder for frie og ligestillede samfund nationalt og internationalt.  KVINFO arbejder i krydsfeltet mellem viden, politik og praksis. Som videnscenter skaber vi overblik over forskning og viden om køn og ligestilling og bringer denne viden i spil bredt til beslutningstagere, medier, virksomheder, organisationer og offentlighed. Vi er ca. 40 medarbejdere, der arbejder med køn og ligestilling. Du bliver en del af et administrations-team, hvor opgaverne er meget varierede. Vi har typisk travlt, men er gode til at hjælpe hinanden. Vi lægger vægt på at der også skal være plads til grin og snak om livet ved siden af arbejdet.

KVINFO’s økonomi er baseret på statslige driftsbevillinger, projektbevillinger fra Udenrigsministeriet til udenlandske aktiviteter, fondsfinansierede projekter og vidensbaserede ydelser. Vi anvender Navision Stat og Statens Lønsystem.

Arbejds- og ansvarsopgaver

Dine primære arbejdsopgaver er at understøtte alle processer fra fondsansøgning til bevillingsafregning.

Opgaverne er bl.a.:

 • Bidrage til kvalificering af fondsansøgninger både i form af budgetlægning og administrativ understøttelse. Herunder også bidrag til udvikling af ensartede budgetprocedurer på tværs af teams.
 • Udarbejde budgetopfølgninger og budgetrevisioner til projektlederne.
 • Samarbejde med projektledere om monitorering af partnernes budgetter og regnskaber.
 • Udarbejde opfølgninger og anden styringsinformation til intern brug.
 • Indgå i samarbejde med revisorer om samt afrapportering til bevillingsgivere.
 • Andre administrative opgaver.

Kvalifikationer

Vi ønsker os en kollega der har gode samarbejdsevner og samtidig formår at arbejde selvstændigt og struktureret.

Vi lægger derudover vægt på følgende:

 • en relevant videregående uddannelse.
 • erfaring med at aflægge projektregnskaber til både offentlige og private donorer. Hvis du har erfaring med projektbevillinger fra Udenrigsministeriet, EU mm er det et stort plus.
 • erfaring med økonomistyring af projekter.
 • du trives med stor variation og til tider uforudsigelighed i opgaverne
 • gode kundskaber i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt og evner at formidle økonomi på en klar og tydelig måde
 • godt kendskab til Office-pakken og er en erfaren Excel-bruger
 • godt kendskab til Navision Stat, Navision, Business Central eller lign.

Løn og ansættelsesvilkår

Den gennemsnitlige ugentlige arbejdstid er 30 timer inkl. frokost. Aflønning sker efter kvalifikationer og følger overenskomsten mellem Staten og relevant organisation.

Vi har fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmearbejde og en ekstra uges ferie om året.

Blind rekruttering 

Alle ansøgninger bliver anonymiseret ved modtagelse. Ansættelsesudvalget bliver derfor ikke præsenteret for ansøgerens navn, køn, alder, eller billede. Du bedes derfor skrive kontakt oplysninger i mailen, men så vidt muligt undlade andre personspecifikke oplysninger i cv og ansøgning.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge – uanset etnisk baggrund, køn og kønsidentitet, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Spørgsmål

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte Økonomi- og HR-chef Annemarie Lindstrøm på telefon 5076 3362 eller mail annemarie.lindstrom@kvinfo.dk.

Ansøgningsfrist senest 7. december 2023.

Ansøgningsfristen er 7. december 2023 kl. 12. Ansættelsessamtaler vil blive holdt løbende, med forventet ansættelse i januar. Ansøgning bedes sendt til personale@kvinfo.dk

Du kan læse mere om KVINFO på www.kvinfo.dk.