Hvordan former man sin rolle som far i et hav af forventninger, og hvis man ikke selv har haft en far, man har lyst til at spejle sit eget forælderskab i? Det er centrum for debatten på onsdag den 24. juni, hvor vi blandt andet taler om fædre, farroller og maskulinitet.

Manderoller og farroller bliver tit både i hverdagen og i forskningen beskrevet som snævre og somme tider begrænsende. Samtidig bruger mænd mindre tid sammen med deres børn end kvinder. Det kan være et resultat af snærende stereotyper, men forstærker samtidig situationen ved at give mindre tid til at øve sig og praktisere.

Onsdag den 24. juni diskuterer vi hvorfor og hvordan det kan blive anderledes, når vi tager tradition, generationer, klasse og kultur med i regnestykket.

Du kan være med med dine kommentarer og spørgsmål, og du kommer til at møde:

AYDIN SOEI, sociolog og forfatter, senest til bogen ’Fædre – Fortællinger om at blive til som far’ (2020)
TOBIAS SIIGER PRENTOW, forsknings- og projektmedarbejder, Forum for Mænds Sundhed og Far for livet
ASIM LATIF, leder af organisationen Baba – Fordi far er vigtig og en af de fem fædre, som fortæller i Soeis bog

Vi inviterer indenfor til morgenkaffe kl. 8 og arrangementet begynder 8.15. Vi siger tak for denne gang kl. 9.15. BEMÆRK: For ikke at bidrage til øget smittetryk giver vi plads til bare 30 PERSONER, så kom i god tid, hvis du vil have en stol. Alle andre kan være med, når vi STREAMER PÅ FACEBOOK.

Tilgå begivenheden på Facebook via dette link.