Så er der igen nyt fra kønsforskningens vækstlag. Deltag i Vækstlaget, der også denne gang går online, og mød en række nyudklækkede kandidater og ph.d.er, når KVINFO inviterer til fyraftensarrangement med den nyeste kønsforskning.

Eftermiddagen stiller blandt andet skarpt på racialisering og repræsentation af minoriteter i den danske filmbranche, når Tess Sophie Skadegård Thorsen fortæller om sin afhandling ”Racialiseret Repræsentation i Dansk Film”.

Derefter skal vi helt ind i retsbygningerne, når Merethe Riggelsen Gjørding fremlægger hovedresultaterne fra specialet ”Evisioning Other Ways of Doing Consequence”, der er en kritiske analyse af de retsprincipper og logikker, der optræder i retten under voldtægtssager.

Vi slutter eftermiddagen af i et queer miljø i Montreal, Canada, hvor Alex L. Delamare med sit speciale ”We the Gender Nomads” har lavet et antropologisk studie af og om personer med normbrydende kønsidentiteter.

Efter hvert oplæg er der mulighed for at stille spørgsmål.

NB: Arrangementet er på dansk!

**Program**

Kl. 14.00-14.05: Velkommen

Kl. 14.05- 14.35: Racialiseret repræsentation i dansk film / v. Tess Sophie Skadegård Thorsen

Kl. 14.35 – 15.05: Envisioning Other Ways of Doing Consequence – a Critical Investigation of Court Cases of Rape in Denmark / v. Merethe Riggelsen Gjørding

Kl. 15.05-15.35: We, the Gender Nomads / v. Alex L. Delamare

Kl. 15.35-15.45: Tak for i dag!

TILMELDING

Arrangementet foregår online på zoom. Du kan tilmelde dig via dette link.

Når din tilmelding er blevet godkendt af os, vil du modtage en mail med link til webinaret.