Ønsker du og din virksomhed eller organisation at rekruttere mere bredt? Har I problemer med at fastholde medarbejdere? Ønsker I at sikre et mere rummeligt arbejdsmiljø for alle medarbejdere?

Hvis kulturen i din organisation har brug for forandring, så kan et GenderLAB give nye vinkler på jeres udfordringer og innovative værktøjer til kulturforandring, som kan ses både på bundlinjen og på graden af trivsel. Hvordan det hænger sammen kan du se på 1 minut og 17 sekunder i denne film:

 

I GenderLAB nytænker du og vi aktuelle og konkrete udfordringer, som du kender fra din hverdag og sandsynligvis fra din arbejdsplads, og hvor øget ligestilling og mangfoldighed er en nøgle til forandring. Samtidig påvirker laboratoriearbejdet processer og kulturer på lang sigt, ligesom det kan bidrage til at løse samfundets ligestillingsudfordringer.

GenderLAB er en ny ligestillingsmotor

Ligestilling og mangfoldighed er kerneværdier i Danmark og øget ligestilling har historisk set været en motor for udviklingen i samfundet.

Med GenderLAB bliver motoren opdateret med nye metoder, nye samarbejder og nye aktører.

Grundtanken i GenderLAB er, at forløbet skal være intensivt og innovativt, sådan at du kan træde ind i processen med en udfordring og komme ud af den med en løsning.

Laboratoriet er udviklet af KVINFO og Copenhagen Business School, CBS.

Princippet er, at der bliver sat ord og analyse på udfordringer, som muligvis kan synes svære og svævende, og at der komme en konkret forandring ud af arbejdet. Eller sagt helt kort: Kom med en udfordring, gå hjem med en løsning.

Brug dette link og find ud af meget mere: Hvad et GenderLAB kan gøre for dig og din virksomhed eller organisation, hvordan et forløb foregår, og hvordan du kan komme i gang.