Bliv praktikant i KVINFO

Praktikant til KVINFO’s kommunikationsteam

Vil du styrke ligestilling og mangfoldighed i Danmark og internationalt? Kan du forvandle komplekst stof til artikler og indhold på sociale medier? Søg praktikstilling i KVINFO.

Som kommunikationspraktikant i KVINFO får du mulighed for at føre egne ideer til dørs, og vi gør en dyd ud af at have dig med i udviklingsfasen af projekter. Derudover kommer du til at producere til vores kanaler på Instagram og Facebook plus til vores hjemmeside. Du kommer til at prøve kræfter med at formidle alt fra forskning, undersøgelser og analyser til begivenheder og politik i Danmark og internationalt.

Du skal være skarp, hurtig og grundig og have et klart blik for visuel kommunikation. Du skal have godt kendskab til de sociale medier, som du kommer til at beskæftige dig med. Det er en fordel, hvis du i forvejen kan skrue en artikel sammen.

Det er nødvendigt, at du arbejder selvstændigt og selv opsøger opgaver i det daglige. Hvis du dertil har politisk tæft og interesse, vil du være godt hjulpet på vej til at være kommunikationspraktikant hos KVINFO. Vi vil gøre vores bedste for at skrue din praktiktid sammen, så den både er rar, udfordrer dig og tager hensyn til dit nuværende faglige niveau.

Arbejdsopgaver

 • Skrive artikler til kvinfo.dk om køn, ligestilling og mangfoldighed i perspektiv af dagens nyhedsdagsorden og vores arbejde i Danmark og internationalt
 • Producere og udgive indhold på Instagram og Facebook, inklusiv live
 • Opdatere og udvikle vores hjemmeside med baggrundstekster og arrangementer i vores digitale kalender
 • Stå for praktiske opgaver, fx ved møder og arrangementer

Arbejdsopgaverne udføres i tæt samarbejde med den presse- og kommunikationsansvarlige, og du bliver en del af KVINFOs kommunikationsteam. Du får en bred kontaktflade på praktikpladsen og det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde på tværs af organisationen og skabe gode relationer.

Kvalifikationer

 • Du er bachelor og/eller begyndt på din overbygning
 • Du skriver smukt og fejlfrit dansk og forhåbentlig også engelsk
 • Du har grundlæggende og gerne mere viden om køn, ligestilling og mangfoldighed i Danmark og internationalt
 • Du er vant til at producere indhold til forskellige platforme og målgrupper
 • Du har erfaring med WordPress og gerne også med Spark og Later
 • Du arbejder fokuseret og selvstændigt i et travlt arbejdsmiljø
 • Du er initiativtagende, ansvarsbevidst og struktureret

Praktisk

Praktikken er ulønnet. Du skal kunne få merit fra din uddannelse for praktikforløbet.

Du skal kunne lægge mindst 30 timer om ugen på kontoret. Dog er vi naturligvis fleksible med hensyn til dit studies, opgaver og eksamen undervejs.

Ansøgningen sendes til presse- og kommunikationsansvarlig Mai Rasmussen, mai.rasmussen@kvinfo.dk, som også kan kontaktes for yderligere oplysninger på telefon 50 76 33 82.

Du må gerne vedhæfte/linke til eksempler på dit arbejde.

Ansøgningsfristen er onsdag den 4. november 2020.

Praktikken begynder den 1. februar 2021.

Samtaler forventes at afholdes de følgende to uger med forbehold for COVID-19 situationen.

 

KVINFO er Danmarks videns- og udviklingscenter for køn, ligestilling og mangfoldighed og samlingsstedet for forskning, viden og information om den moderne ligestillingsdiskussion. Nationalt og internationalt. KVINFO er en selvejende institution under Kulturministeriet. Vi producerer og formidler viden om køn og mangfoldighed, vi skaber og deltager i debatter og vidensarrangementer, vi varetager mentorindsatser nationalt og internationalt, herunder arbejder vi med ligestilling og kvinders deltagelse i Mellemøsten og Nordafrika.