Ledig stilling i KVINFO

Kommunikations-medarbejder

Vi søger en kommunikations-medarbejder til en stilling, der kombinerer journalistik og engagements-arbejde på sociale medier. Ansøgningsfrist: Mandag den 3. oktober 2022.

Som kommunikationsmedarbejder i KVINFO arbejder du med at formidle viden og forskning om køn og ligestilling. Du skal være velbevandret i adskillige formidlingsmetoder fra skreven journalistik over visuel kommunikation i form af grafik, billeder og video til for eksempel promovering af events.

Vi ser gerne, at du har viden om køn og ligestilling på højt niveau og om politik, politikudvikling og politiske processer. De primære indholdsområder for hele KVINFOs arbejde er sexisme og køn i skole og uddannelse. Dertil er vi aktive på en række aktuelle dagsordener, hvoraf klima og konflikter er to fremtrædende. KVINFO arbejder både nationalt og internationalt, og det er en stor fordel, hvis du også har viden om internationalt udviklingssamarbejde og forstår at formilde sammenhæng mellem nationale og internationale problemstillinger, dagsordener og indsatser.

Du kommer til at være en del af et lille politik- og kommunikationsteam, som du arbejder sammen med hver dag. Du vil samtidig have nær kontakt med alle kolleger på tværs i KVINFO, og det er vigtigt, at du kan samarbejde og skabe gode relationer. Du kommer også til at samarbejde eksternt med grafikere, webudvikler og for eksempel forskere, politikere og organisationer.

Arbejdsdagene er sjældent ens, så det er et stort plus, at du trives med variation af opgaver og dertil nogen travlhed. Du skal kunne håndtere flere opgaver og samtidig have blik for langsigtede målsætninger og bidrage til udvikling af både metoder og mål.

Arbejdsopgaver

 • Skrive til kvinfo.dk og sociale medier
 • Udvikle KVINFOs formidling af vores internationale arbejde
 • Producere visuelt indhold og udvikle koncepter og kampagner til web og sociale medier, inklusiv video til primært Instagram
 • Styrke KVINFOs tilstedeværelse på LinkedIn

Kvalifikationer

 • Du er uddannet i journalistik, kommunikation eller tilsvarende
 • Du er velbevandret i ligestilling og køn og velorienteret i aktuelle dagsordener og deres historiske perspektiv på samme felt både i Danmark og internationalt
 • Du har erfaring med politiske dagsordener
 • Du forstår sociale mediers funktionaliteter og hvordan du håndterer algoritmers betydning for arbejdet (Instagram, LinkedIn, Twitter, Facebook). Du er kvalificeret bruger af Adobe-premiere-pakken og især Express, Photoshop og InDesign og af Later og WordPress
 • Du kan fotografere og videofilme til professionelt brug
 • Du er initiativrig, ansvarsbevidst og struktureret
 • Du arbejder fokuseret og selvstændigt i et travlt arbejdsmiljø

Løn og ansættelsesvilkår

Du aflønnes i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Som arbejdsplads giver vi gode muligheder for, at du kan skabe balance mellem arbejde og fritid, blandt andet ved at alle medarbejdere er omfattet af flekstidsordning.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer ugentlig og med start hurtigst muligt.

Blind rekruttering

Vi anvender blind rekruttering, og navn, alder, køn og billede vil derfor ikke være synlige for ansættelsesudvalget, når der udvælges kandidater til samtale. Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater uanset alder, køn, religion, etnisk oprindelse og kropskapabilitet til at søge stillingen.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Presse- og kommunikationschef Mai Rasmussen på telefon 50763382 og e-mail mai.rasmussen@kvinfo.dk.

Ansøgning

Send din ansøgning og cv elektronisk via dette link: https://kvinfo.dk/upload-cv/ og skriv ’Kommunikationsmedarbejder’ i emnefeltet senest mandag den 3. oktober 2022 kl. 8 morgen.

Vi holder to samtalerunder. Første samtale vil foregå fredag den 7. oktober og anden samtale tirsdag den 11. oktober.

 

KVINFO er Danmarks videnscenter for køn og ligestilling. KVINFOs vision er et frit og ligestillet samfund. KVINFOs mission er på et vidensbaseret grundlag at kvalificere samfundsdebat og -forandringer, og at fremme ligestilling i en aktuel kontekst nationalt og internationalt. Gennem udvikling og anvendelse af redskaber, vidensformidling og fortalervirksomhed bidrager vi til norm-, kultur- og strukturændringer. KVINFO er en selvejende institution under Kulturministeriet.

Du kan læse mere om KVINFO på www.kvinfo.dk