Vi leder efter en ny kollega og en barselsvikar, der på strategisk og systematisk vis kan styrke vores research, vidensformidling og -produktion på en måde, der skaber forandring og dialog på tværs af sektorer og politiske skel. Begge stillinger fordrer, at du både er fagligt stærk på ligestillingsområdet og en kvalificeret formidler. Som vidensmedarbejder i KVINFO bliver du en del af Danmarks samlingspunkt for samtalen om køn, ligestilling og mangfoldighed, der udvikler nyskabende løsninger på moderne udfordringer i forhold til ligestilling, køn og mangfoldighed.

Om KVINFO

KVINFO arbejder for frie, ligestillede og mangfoldige samfund nationalt samt internationalt, og vi understøtter aktivt opfyldelsen af FN’s verdensmål og især mål nummer fem om ligestilling. KVINFO er partipolitisk neutral og vores mission er på et vidensbaseret grundlag at kvalificere debatten og fremme ligestilling gennem formidling, partnerskaber og innovative projekter.

KVINFO er en institution i stor udvikling, både nationalt og internationalt. Som vidensmedarbejder får du mulighed for både at bidrage til og præge denne rivende proces.

Vidensmedarbejder #1

I den ene stilling, søger vi en faglig profil med stærke metodiske kompetencer på det kvantitative område, der evner at kombinere arbejdet med tal og statistik med en høj kønsfaglighed. Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • At indsamle og omsætte komplekse tal og data til tilgængelig og inspirerende information
 • At gennemføre mindre analyser og undersøgelser
 • At bidrage til, at KVINFO er ajour med ny forskning, viden og metoder på udvalgte områder vedr. køn, ligestilling og mangfoldighed
 • At bidrage til vidensproduktion i form af faktaark, artikler og indhold til sociale medier
 • At bidrage til udvikling og implementering af nye metoder på området
 • At svare på forespørgsler fra medier, politikere og virksomheder

I denne stilling er det et krav, at du har en relevant uddannelse f.eks. som sociolog, kønsforsker eller økonom med speciale i statistisk analyse og/eller policy analyse samt, at du har minimum 3-5 års relevant erfaring fra lignende stilling.

Vidensmedarbejder #2

I den anden stilling (barselsvikariat 32 t/uge), søger vi en projektleder, der forstår at kombinere arbejdet med fundraising og events med kønsfaglighed. Dine arbejdsopgaver vil primært være:

 • At udvikle og gennemføre events bl.a. Vækstlag, Wakeup Calls, KVINFO s events på Folkemødet og i forbindelse med den internationale mandedag og kvindernes internationale kampdag
 • At skrive ansøgninger til puljer og fonde
 • At bidrage til, at KVINFO er ajour med ny forskning, viden og metoder på udvalgte områder vedr. køn, ligestilling og mangfoldighed
 • At svare på forespørgsler fra medier, politikere og virksomheder

I denne stilling er det et krav, at du har relevant akademisk uddannelse gerne i kombination med efteruddannelse i projektledelse og fundraising, og at du kan fremvise overbevisende konkrete resultater ift. fundraising. Det er endvidere et krav, at du har 3-5 års erfaring fra lignende stilling.

I begge stillinger lægge vi vægt på, at du:

 • Har høj faglig viden om køn, ligestilling og mangfoldighed
 • Har erfaring med og evner at formidle viden og forskning på en relevant og engagerende måde
 • Er god til at samarbejde med mange fagligheder og en mangfoldighed af samarbejdspartnere, og evner at vidensdele

Løn – og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation. Som arbejdsplads giver vi gode muligheder for, at du kan skabe balance mellem arbejde og fritid.

Ligestilling og mangfoldighed er kerneværdier i KVINFO, og vi har besluttet, at ansættelsesudvalget ved udvælgelse af kandidater, der inviteres til samtale, ikke vil blive præsenteret for ansøgerens navn, køn, alder eller billede. Af samme grund modtager vi ikke telefoniske opkald om stillingerne. Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater uanset køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

Send din ansøgning og cv samt anden relevant dokumentation elektronisk i en samlet pdf til personale@kvinfo.dk og anfør Vidensmedarbejder #1 eller #2 i emnefeltet. Ansøgningsfrist er tirsdag den 10. marts 2020. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler 17.og 19. marts og evt. ansættelsessamtaler 25. marts.

Læs mere om KVINFO på kvinfo.dk