Internationalt arbejde

KVINFO i Mellemøsten og Nordafrika


KVINFO har i 2017 startet et nyt femårigt program, der skal styrke kønsligestilling i Mellemøsten og Nordafrika. Programmet er finansieret af Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram under Udenrigsministeriet.

Programmet, der løber frem til 2021, bliver gennemført i samarbejde med lokale partnere i regionen samt Kvinderådet, Danner, Sex og Samfund og LGBT Danmark. Hovedparten af de i alt 125 millioner kr. går til aktiviteter hos projektpartnere i regionen.

Disse sider er i øjeblikket under opdatering og en del informationer handler stadig om den forrige programperiode.

 

Her arbejder vi

Derudover har KVINFO også tidligere haft arbejde i:

Projekter

Sådan arbejder vi

Hvem er vi

KVINFOs Mellemøst- og Nordafrika-afdeling er en del af KVINFO, som er Danmarks videns- og udviklingscenter for køn, ligestilling og mangfoldighed. KVINFOs hovedopgave er at være samlingssted for forskning, viden og information om den moderne ligestillingsdiskussion og dermed bidrage til ligestillingen i samfundet. Nationalt og internationalt.

MENA-afdelingen har stået for KVINFOs partnerskabsprojekter i Mellemøsten og Nordafrika siden 2007. Afdelingen er forankret hos KVINFO i København, men har også kontorer i Amman i Jordan og i Tunis i Tunesien.

Afdelingens nuværende aktiviteter er alle finansieret af Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram under Udenrigsministeriet.

Tematiske fokusområder

Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram

KVINFO's program i Mellemøsten og Nordafrika er støttet af Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram under Udenrigsministeriet (tidligere Det Arabiske Initiativ).