Praktik i KVINFO

Praktikant til KVINOFs mentornetværk

Ansøgningsfrist:
Mandag den 25. april 2022.

Vil du arbejde med integration og beskæftigelse? Så kan du nu søge praktikstilling i KVINFO.

Vi søger en praktikant til KVINFOs mentornetværk, der ønsker at være en del af ​​et program, der støtter kvinder med etnisk minoritetsbaggrund i at finde et job eller en uddannelse.

I KVINFOs mentornetværk laver vi mentorindsatser for kvinder med etnisk minoritetsbaggrund, hvor både mentee og mentor deltager frivilligt. Vi arbejder med boligsociale helhedsplaner og kommuner i Danmark, formidler vores erfaringer og resultater og laver viden på området.

Vi har også et international fokus, hvor vi samarbejder med organisationer rundt omkring i verden, der også arbejder med mentormetoder.

Arbejdsopgaver:

  • Bidrage til at understøtte eksisterende mentorindsatser, herunder aktiviteter, udvikling, evaluering og forankring
  • Assistere med indsamling og formidling af viden om målgruppen, beskæftigelse og barrierer for at komme i job. Denne viden bidrager til det strategiske arbejde med både nuværende og fremtidige projekter, samt fundraising til disse
  • Bidrage til kommunikation af mentornetværkets indsatser, herunder formidling af historier og resultater fx på sociale medier og dokumentation af aktiviteter

Arbejdsopgaverne udføres i tæt samarbejde med mentornetværkets medarbejdere. Du får en bred kontaktflade, og det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde på tværs af organisationen og skabe gode relationer.

Kvalifikationer:

  • En stærk interesse og forståelse for området
  • Analytiske kompetencer ift. viden, strategi og fundraising
  • Erfaring med formidlingsopgaver.
  • Evner til at arbejde fokuseret og selvstændigt.
  • Interkulturelle evner, som kan anvendes i kontakten med brugere og samarbejdspartnere

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte projektleder Christian Larsen på christian.larsen@kvinfo.dk. Skriv ’Mentorpraktikant’ i emnefeltet:

Praktisk

Praktikken er ulønnet. Du skal være bachelor og kunne få merit fra din uddannelse for praktikforløbet.

Du skal kunne lægge mindst 30 timer om ugen på kontoret. Dog er vi naturligvis fleksible med hensyn til dit studie, opgaver og eksamen undervejs.

Blind rekruttering

Alle ansøgninger bliver anonymiseret ved modtagelse. Ansættelsesudvalget bliver derfor ikke præsenteret ansøgerens navn, køn, alder, eller billede. Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge praktikken -uanset etnisk baggrund, køn og kønsidentitet, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Ansøgning

Send din ansøgning og cv til personale@kvinfo.dk og skriv ’Mentorpraktikant’ i emnefeltet.

Ansøgningsfristen er den 26. april 2022.

 

KVINFO er Danmarks videnscenter for køn og ligestilling. KVINFO omsætter viden til forandring ved at udvikle redskaber og løsninger på konkrete udfordringer, der vedrører køn og ligestilling nationalt og internationalt. KVINFO er en selvejende institution under Kulturministeriet.