Praktikant til KVINFOs Mentornetværk

Brænder du for integrationsområdet og har du lyst til at styrke Mentornetværkets arbejde? Så kan du nu søge praktikstilling i KVINFO.

Vi søger en praktikant i KVINFOs Mentornetværk, der ønsker at være en del af ​​et program, der er skabt for at påvirke etniske minoritetskvinders liv i en positiv retning, ved at støtte dem i deres arbejde med at finde et job eller en uddannelse.

I KVINFOs Mentornetværk laver vi frivillige mentorindsatser for etniske minoritetskvinder. Vi arbejder nationalt i samarbejde med de boligsociale helhedsplaner og kommuner, formidler vores erfaringer og resultater og laver viden på området.

Vi har også et international fokus, hvor vi samarbejder med organisationer rundt omkring i verden, der også arbejder med mentormetoder.

Som praktikant i Mentornetværket vil dine arbejdsopgaver være:

  • Understøttelse af eksisterende mentorindsatser, herunder aktiviteter, udvikling, evaluering og forankring.
  • Assistere med indsamling og formidling af viden om målgruppen, beskæftigelse og barrierer, der kan understøtte det strategiske arbejde med både nuværende og fremtidige projekter, samt fundraising til disse.
  • Kommunikation af Mentornetværkets indsatser, herunder formidling af historier og resultater (bl.a. på SoMe), og dokumentation af aktiviteter.

Arbejdsopgaverne udføres i tæt samarbejde med Mentornetværkets medarbejdere. Du får en bred kontaktflade, og det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde på tværs af organisationen og skabe gode relationer.

Gode evner til stillingen er:

  • En stærk interesse og forståelse for området
  • Analytiske kompetencer ift. viden, strategi og fundraising
  • Erfaring med formidlingsopgaver.
  • Evner til at arbejde fokuseret og selvstændigt.
  • Interkulturelle evner, som kan anvendes i kontakten med brugere og samarbejdspartnere

Praktisk:
Praktikken er ulønnet. Du skal være bachelor og kunne få merit fra din uddannelse for praktikforløbet.

Du skal kunne lægge mindst 30 timer om ugen på kontoret. Dog er vi naturligvis fleksible med hensyn til dit studie, opgaver og eksamen undervejs.

Rekruttering

Ligestilling og mangfoldighed er kerneværdier i KVINFO. Vi bestræber os derfor på at invitere en mangfoldig gruppe af ansøgere til samtale. Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge praktikken -uanset etnisk baggrund, køn og kønsidentitet, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Eventuelle spørgsmål til praktikstillingen kan rettes til projektleder Christian Larsen på e-mail: christian.larsen@kvinfo.dk med ’Mentor praktikant’ anført i emnefeltet.

Ansøgning

Send din ansøgning og cv til christian.larsen@kvinfo.dk og anfør ’Mentor praktikant’ i emnefeltet, senest d. 8. november.