”Lad mig fortælle dig, hvad jeg ser, når jeg ser denne video: Jeg ser en sort kvinde sætte sit eget velbefindende over en hvid kvindes trivsel. Lad os være helt klare: Hvide kvinder sætter deres egne behov og velvære over de sorte kvinder hver dag og kalder det “feminisme”. Sorte kvinder forventes altid at  sætte egne behov nederst på prioriteringslisten.” Sådan skriver Mia McKenzie på blackgirldangerous.org i debatten om Riannas nye video BBHMM (Bitch Better Have My Money). Den nye video er i de seneste 3 dage set af mere end 14 millioner mennesker, og feminister har iflg. The Guardian kaldt den misogyn og voldelig, som fx hos Helen Lewis i The Statesman.
Videoen med scener, hvor en hvid rig blond kvinde bliver straffet for, at hendes mand (spillet af danske Mads Mikkelsen) har snydt Rianna for penge er samtidig en kommentar til, hvordan hun selv er blevet snydt.
Rihannas egne oplevelser med kønsbaseret vold har iflg. Guardian givet hende mange fans blandt unge kvinder, der ser hende som en succesfuld overlevende. Og det er netop denne overlevelsesstrategi, som Mia McKenzie også peger på og dermed på forskellige interesser: “Hvad jeg ser i denne video er en sort kvinde, hvis prioritet er hendes egen overlevelse. Ikke en hvid kvindes.” I en kommentar til debatten mener Helen Lewis fra Newstatesman, at hvis videoen har en pointe i forhold til race, så er faktum også, at den hvide mand og den hvide kvinde får en meget forskellig behandling i videoen. 
Se Rhiannas nye video
Læs Mia McKenzies indlæg
Læs Feminist Fall out over violent, misogynistic Rihanna video i The Guardian
Læs Helen Lewis i The Newstatesman