Suzanne Moll har i perioden 1. december 2016 til 19. april 2017 fungeret som konstitueret direktør for KVINFO. Da hun indgik aftale med bestyrelsen om at tiltræde som konstitueret direktør, blev det aftalt at hun havde muligheden for at fratræde sit job og blive fritstillet med løn, når en ny direktør var tiltrådt. Nu er Henriette Laursen tiltrådt som ny direktør, og Suzanne Moll har valgt at gøre brug af muligheden for at blive fritstillet, for at søge nye udfordringer uden for KVINFO.
”Suzanne har ydet en kæmpe indsats for KVINFO i de sidste hektiske måneder. Bestyrelsen skylder Suzanne en stor tak for at holde aktiviteterne i gang, og at igangsætte nye, i en meget udfordrende tid. Jeg ønsker Suzanne held og lykke videre frem.” (Tonny Skovgård Jensen, konstitueret bestyrelsesleder)
‘Det har været en stor oplevelse at arbejde med ligestilling på det strategiske niveau. Ligestilling er et projekt vi alle brænder for, og der er samtidig stærke følelser i spil. Det har været tre meget interessante  – og begivenhedsrige år. Jeg har valgt at forlade institutionen nu, hvor KVINFO har ansat ny direktør, og ønsker Henriette Laursen alt det bedste med at fastholde og udvikle arbejdet til gavn for ligestilling.’ (Suzanne Moll, afgående konstitueret direktør)
Foto: Mayra Navarrete