Udviklingsminister Ulla Tørnæs var søndag på besøg hos Jordanian Women’s Union (JWU) i deres center i Amman som en del af et officielt besøg i landet. Her besøgte hun blandt andet JWU’s krisecenter for voldsramte kvinder og hørte om andre af de projekter, som KVINFO har haft sammen med JWU i vores snart 10 år lange samarbejde.
“At se det arbejde de laver i centeret giver mig styrke til at arbejde endnu mere hårdt med kvinders rettigheder på globalt plan. Det er et emne jeg er meget optaget af,” sagde Ulla Tørnæs, da hun samlede sit besøg op i en tale samme aften.
På billedet ses hun sammen med JWU’s president (formand) Tahani Al-Shakhshir, KVINFOs konstituerede direktør Suzanne Moll og JWU’s daglige leder Nadia Shamrouk.

Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram

KVINFOs program i Mellemøsten og Nordafrika er støttet af Udenrigsministeriets Dansk-Arabisk Partnerskabsprogram, DAPP.

Læs mere om DAPP på dette link.

Besøget kommer netop som KVINFO og JWU er på vej ind i et endnu tættere samarbejde. JWU er blevet valgt til jordansk hovedpartner i den femårige bevilling under det Dansk-Arabiske Partnerskabsprogram, som KVINFO, som starter 1. april.
”Vi er rigtig glade for den anerkendelse, der ligger i ministerens besøg,” siger Suzanne Moll. ”Og vi ser frem til at arbejde videre og skabe resultater de næste 5 år i det Dansk-Arabiske Partnerskabsprogram.”

#DAPP #Jordan