Bliv praktikant i KVINFO

Vil du styrke ligestilling og mangfoldighed? Kan du forvandle komplekst stof til artikler og indhold på sociale medier?

FRIST: FREDAG DEN 22. NOVEMBER

Vi søger en praktikant til KVINFO’s Kommunikations- og presseafdeling, som vi være med til at kvalificere og styrke den danske dagsorden om køn, ligestilling og mangfoldighed. Du skal trives med mange bolde i luften og kunne formidle både forskning, undersøgelser og analyser og begivenheder, politik og småstof.

Som praktikant i KVINFO kommer du primært til at producere til vores hjemmeside og til vores kanaler på Instagram, Facebook og LinkedIn. I begrænset omfang kan du også stifte bekendtskab med kampagne- og pressearbejde.

Om KVINFO

KVINFO er Danmarks videns- og udviklingscenter for køn, ligestilling og mangfoldighed og samlingsstedet for forskning, viden og information om den moderne ligestillingsdiskussion. Nationalt og internationalt. KVINFO er en selvejende institution under Kulturministeriet.

Vi producerer og formidler viden om køn og mangfoldighed, vi skaber og deltager i debatter og vidensarrangementer, vi varetager mentorindsatser nationalt og internationalt, herunder arbejder vi med ligestilling og kvinders deltagelse i Mellemøsten og Nordafrika.

Du skal være en skarp, hurtig og omhyggelig skriver, og dit kendskab skal være mere end til almindeligt husbehov i forhold til de tre sociale medier, som du kommer til at beskæftige dig med.

Det er en fordel, hvis du kender WordPress og Google Analytics. Det er nødvendigt, at du arbejder selvstændigt og offensivt. Du vil være godt hjulpet af politisk tæft og interesse. Vi vil gøre vores bedste for at tage godt imod dig og skrue din praktiktid sammen, så den både udfordrer dig og tager hensyn til dine styrker, og af og til bliver det sikkert ligefrem sjovt.

Arbejdsopgaver:

 • Skrive artikler til kvinfo.dk om køn, ligestilling og mangfoldighed i perspektiv af dagens nyhedsdagsorden og vores arbejde i Danmark og internationalt
 • Producere og udgive indhold på Instagram, Facebook og LinkedIn, inklusive live
 • Udvikle og opdatere hjemmeside
 • Udvikle kampagner og arrangementer
 • Stå for praktiske opgaver i forbindelse med kampagner og arrangementer

Arbejdsopgaverne udføres i tæt samarbejde med den presse- og kommunikationsansvarlige, med KVINFOs direktør og med andre faglige medarbejdere. Du får en bred kontaktflade og det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde på tværs af organisationen og skabe gode relationer.

Kvalifikationer:

 • Du er bachelor og/eller er begyndt på din overbygning
 • Du har erfaring med WordPress
 • Du er vant til at producere indhold til forskellige platforme og målgrupper
 • Du har stærke skriftlige og mundtlige evner på dansk og engelsk
 • Du arbejder fokuseret og selvstændigt i et travlt arbejdsmiljø
 • Du er initiativtagende, ansvarsbevidst og struktureret

Du må gerne vedhæfte/linke til eksempler på dit arbejde.

Praktikken er ulønnet.

Praktikperioden for forårssemestret er som udgangspunkt fra. 13. januar-26. juni 2020.

Praktikstillingen er på 30-37 timer om ugen. Vi er fleksible i forhold til perioden samt timeantallet, og den kan derfor tilpasses individuelle behov for at følge fag eller skrive en afsluttende praktikopgave.

Ansøgning, CV og eksempler på dit arbejde sendes til presse- og kommunikationsansvarlig Mai Rasmussen, mai.rasmussen@kvinfo.dk, som også kan kontaktes for yderligere oplysninger på telefon 5076 3382.

Ansøgningsfristen er fredag den 22. november 2019.

Du kan læse mere om KVINFO og andre praktikstillinger i huset ved at følge dette link.