I panelet sidder Jordans minster for social udvikling Reem Abu Hassan, tidligere dansk miljøminister Lone Dybkjær, Nepals undervisningsminister Chitra Lekha Yadav, partileder Lily Wangchuck fra Bhutan, tidligere præsidentkandidat og partileder Martha Karua fra Kenya og Tanzanias justitsminister Asha-Rose Mtengeti-Migiro.
Martha Karua fra Kenya fortæller, at selv da hun blev valgt som partileder, så var der nogle i partiet, der blot betragtede hende som kransekagefigur og blikfang, og da hun faktisk tog lederskabet, var der nogle, der forlod partiet. 
Reem Abu Hassan lægger vægt på også at bruge sit lederskab til at forandre sit ministerium. Hun har sat programmer i værk for at fremme kvindelige ledertalenter i administrationen, da deres indfaldvinkel er uundværlig. 
Lone Dybkjær fortæller, at hun i sine mange internationale møder har lagt mærke til at kvinder altid mødes i øjenhøjde, og at det bestemt ikke gælder de mandlige politikere, og flere af de andre deltagere lægger også vægt på kvindelige politikeres fællesskab. 
Martha Karua fra Kenya slår også på at krav som Sydafrikas “zebrastribede” opstillingslister, hvor mænd og kvinder skal stå på hver anden plads, virker. “Det er tiden på at se hvilke valgsystemer, der fremmer kvinder”, lyder hendes konklusion. 
Konferencen er en del af KVINFOs fejring af 100-året for kvindernes valgret og de fleste af deltagerne er med til markeringen af dagen med kvindetog, festligheder og KVINFOs eget afterparty “Køn på Kajen”.