GenderLAB allerede i dag

Invester i mangfoldighed

Med GenderLAB skaber du positive forandringer både på individniveau, i din organisation og i samfundet. Det betaler sig.

 

Tegning med en laboratoriekolbe i midten. Til venstre: En person som tænker på fire andre personer. Til Højre: Den samme person ser en elpære med vinger (symboliserer en god idé)

 

Diverse og ligestillede samfund er stærkere, mere resiliente, mere fredelige og i højere vækst. Og det samme gælder virksomheder, organisationer og institutioner.

Ved at arbejde ambitiøst og konkret med diversitet i din virksomhed eller organisation, kan du sikre den på lang sigt og samtidig løse specifikke problemstillinger her og nu. Det kan du gøre ved at investere i et GenderLAB.

Du får en nøje tilrettelagt proces, som tager hensyn til din organisations behov, benytter den nyeste forskning og guider jer gennem brainstorm, analyse, design, afprøvning, tvivl og frem til den løsning, som du kan sætte i værk i morgen.

Processen vil samtidig gøre en forskel på lang sigt, netop fordi den forholder sig til både det konkrete, udfordrende udgangspunkt og til de normer, vaner og blinde vinkler, som begrænser jer i forhold til at identificere problemer og tænke innovativt.

GenderLAB er udviklet af KVINFO og Copenhagen Business School (CBS) i samarbejde med The Royal Institute of Technology (KTH) i Stockholm and The GODESS Institute på Hanken School of Economics i Helsinki.