Praktik i KVINFO

Praktikant til Kommunikation i KVINFO

Praktikopslag 2024-3
Bliv praktikant i KVINFO i efteråret 2024. Søg senest 1. april 2024

Vil du være med til at udbrede viden om køn og ligestilling og omsætte den til politisk forandring? Kan du lide at researche, og kan du omsætte komplekst stof til artikler og indhold på sociale medier? Søg praktikstilling i KVINFO. 

Som kommunikationspraktikant i KVINFOs team for politik og kommunikation prøver du kræfter med at formidle viden om køn og ligestilling til flere målgrupper. Du kommer til at sætte dig ind i en lang række emner inden for køn og ligestilling og arbejde med stoffet i forskellige formater og på forskellige platforme.

I stillingen skal du være en skarp og hurtig formidler med en god forståelse for politik.

Arbejdsopgaverne udføres i tæt samarbejde med resten af KVINFOs team for politik og kommunikation. Du får en bred kontaktflade på praktikpladsen, og det er derfor vigtigt, at du kan samarbejde på tværs af organisationen og skabe gode relationer.

Vi vil gøre vores bedste for at skrue din praktiktid sammen, så den både udfordrer dig og tager hensyn til dit nuværende faglige niveau. Du kommer til at arbejde med mange forskellige værktøjer inden for kommunikation. Vi forestiller os ikke, at du på forhånd er hjemme i dem alle. Tværtimod er det en del af praktikken at blive bekendt med dem og prøve kræfter med dem.

ARBEJDSOPGAVER:

 • Omsætte viden om køn og ligestilling til kommunikationsprodukter
 • Skrive artikler til kvinfo.dk
 • Producere og udgive indhold – grafik, tekst og video – på Instagram, Facebook, LinkedIn og Twitter
 • Følge med i den offentlige debat om køn og ligestilling
 • Bidrage til planlægning og afvikling af events og møder
 • Praktiske opgaver

KVALIFIKATIONER:

 • Du er studerende, gerne inden for kommunikation eller lignende
 • Du er en god researcher, analytisk skarp og formidler klart på skrift
 • Du er initiativrig, ansvarsbevidst og struktureret
 • Du har grundlæggende viden om køn og ligestilling
 • Det er en fordel, hvis du
  • er vant til at skrive og producere indhold til forskellige platforme og målgrupper
  • har erfaring med WordPress, Adobe Express og Later

PRAKTISK

Praktikken løber fra slut august til slut januar 2024.

Praktikken er ulønnet. Du skal kunne få merit fra din uddannelse for praktikforløbet.

Du skal kunne lægge mindst 30 timer om ugen på kontoret. Vi er fleksible med hensyn til dit studie, opgaver og eksamen undervejs.

Du må gerne vedhæfte/linke til eksempler på dit arbejde.

SPØRGSMÅL PÅ FORHÅND

Spørgsmål til stillingen kan rettes til kommunikationsmedarbejder Jakob Silas Lund på  51598004 eller jakob.silas.lund@kvinfo.dk.

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

ANSØGNING

Send din ansøgning og cv samt anden relevant dokumentation til jakob.silas.lund@kvinfo.dk og skriv ’Kommunikationspraktikant’ i emnefeltet, senest mandag den 1 april.

I KVINFO søger vi praktikanter til flere forskellige teams. Hvis du er interesseret i at komme i betragtning til andre praktikstillinger end denne, så skriv det i din ansøgning.

KVINFO er Danmarks videnscenter for køn og ligestilling. KVINFOs vision er et frit og ligestillet samfund. KVINFOs mission er på et vidensbaseret grundlag at kvalificere samfundsdebat og -forandringer, og at fremme ligestilling i en aktuel kontekst nationalt og internationalt. Gennem udvikling og anvendelse af redskaber, vidensformidling og fortalervirksomhed bidrager vi til norm-, kultur- og strukturændringer. KVINFO er en selvejende institution under Kulturministeriet.

Du kan læse mere om KVINFO på www.kvinfo.dk.