Om Kvinfo

KVINFO er Danmarks videnscenter for køn, ligestilling og mangfoldighed. Vi er samlingsstedet for forskning, viden og information om den moderne ligestillingsdiskussion. Nationalt og Internationalt.

  • Vision: KVINFO’s vision er et frit og ligestillet samfund. Med frit menes et samfund, der ikke er begrænset af strukturer, normer og stereotyper om køn, som udgør en barriere for, at det enkelte individ kan realisere sit fulde potentiale. Med ligestillet menes lige muligheder og rettigheder for at deltage på lige fod i samfundet.
  • Mission: KVINFO’s mission er på et vidensbaseret grundlag at kvalificere debat og fremme ligestilling i en aktuel kontekst gennem formidling, partnerskaber og innovative projekter – nationalt og internationalt.

KVINFO blev oprettet som selvejende institution under Kulturministeriet i 1987. Den daglige ledelse varetages af direktør Henriette Laursen.

Dokumenter

KVINFOs strategi 2018-21

 

Hent Årsrapport for 2017 for KVINFO

 

Hent Årsrapport for 2018 for KVINFO

 

Hent KVINFO’s vedtægter HER

 

Ønsker du at læse tidligere årsrapporter eller andre dokumenter, så skriv da venligst en mail til kvinfo@kvinfo.dk

Den overordnede ledelse varetages af en bestyrelse med Camilla Hersom som bestyrelsesleder.

Se bestyrelsens øvrige medlemmer på dette link.

Arbejdsområder

Der er cirka 20 ansatte. KVINFO’s aktiviteter varetages i følgende arbejdsområder:

Afdelingen for Køn og Etnicitet – Mentornetværket og PIFT
International afdeling – Mellemøsten og Nordafrika
Videnscentret
Kommunikation og presse
Sekretariat

Job i KVINFO

Vi søger praktikanter til efterårssemestret. Der er praktikjob i international afdeling, vidensteamet, mentornetværket og i kommunikationsteamet. Brug dette link for at læse alle praktikopslagene.

Bemærk: På grund af Corona er ansættelsessamtalerne til de to stillinger i KVINFO’s vidensteam udsat. De var planlagt til at blive holdt i uge 12. De, som bliver inviteret til samtale, får direkte besked pr. mail.

Kort om KVINFO’s historie

KVINFO blev først etableret på forsøgsbasis med midler fra Undervisningsministeriet, Kultur- og Socialministeriet samt tipsmidler i 1982. Efter en positiv evaluering i 1986 blev KVINFO oprettet som selvstændig selvejende institution under Kulturministeriet i 1987.

Læs mere om KVINFO’s historie via dette link.